- فروشگاه شاپ فایل 20 طرح توجیهی مرغداری گوشتی (word)
برای حمایت از کودکان مبتلا به سرطان کلیک کنید
توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید اطلاعیه :در این سایت میتونی هر نوع فایلی که مورد نیازت هست رو ارزان تر از همه جا دانلود کنی و ازش بهترین استفاده رو بکنی. اگه فایل مورد نظرتم در سایت نبود از طریق تماس با ما اطلاع بده تا اضافه بشه. موفق باشی. تلگرام 09015697549 با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک های دیگر استفاده نمایید.در صورت مشکل میتونین شنبه تا چهارشنبه از ساعت 17:30 الی 24 و پنجشنبه ساعت 12 تا 24 و جمعه 24 ساعت جوابگوی شما هستم.

طرح توجیهی مرغداری گوشتی (word)

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 22

 

5

(8 votes)

/

پروتئین ها و به خصوص گوشت امروزه بخش عمده ای از سبد غذایی خانوار است و در این میان گوشت مرغ نقش به سزایی دارد. امروز به بررسی اصول و روش های پرورش مرغ گوشتی می پردازیم تا با کلیات پرورش مرغ آشنا شویم و از این مطالب در تدوین طرح توجیهی مرغداری گوشتی استفاده نماییم.

امروزه واحدهای مرغداری بسیار بزرگی وجود دارد که از جنبه اقتصادی دارای اهمیت زیادی هستند در حال حاضر صنعت پرورش طیور به اندازه ای گسترش پیدا کرده که گاهی گله های طیور موجود در یک واحد به مرز یک میلیون قطعه می رسد سرعت صنعتی شدن پرورش طیور در نیمه قرن اخیر به حدی است که شاید در آینده نزدیک، دیگر مراکز کوچک تولیدی حتی در کشورهای در حال توسعه هم دیده نشود از سال ۱۹۳۰ تا به حال، تولید تخم مرغ سالیانه به ازای هر مرغ تقریبا دو برابر شده است.

پرورش طیور در مدتها قبل بصورت مجتع های کوچکی انجام می شد که از نظر اقتصادی حائز اهمیت نبود و این مراکز تولیدی کوچک هنوز در بسیاری از کشورهای در حال توسعه وجود دارد امروزه واحدهای مرغداری بسیار بزرگی وجوددارد که از جنبه اقتصادی دارای اهمیت زیادی هستند در حال حاضر صنعت پرورش طیور به اندازه ای گسترش پیدا کرده که گاهی گله های طیور موجود در یک واحد به مرز یک میلیون قطعه می رسد سرعت صنعتی شدن پرورش طیور در نیمه قرن اخیر به حدی است که شاید در آینده نزدیک، دیگر مراکز کوچک تولیدی حتی در کشورهای در حال توسعه هم دیده نشود از سال ۱۹۳۰ تا به حال، تولید تخم مرغ سالیانه به ازای هر مرغ تقریبا دو برابر شده است. مرغهای امروزی نتیجه فعالیت و کوشش متخصصین ژنتیک با اصلاح نژاد، تغذیه و مدیریت هستند که اقتصادی بودن پرورش طیور راسبب شده اند.

پیشرفتهای ژنتیکی برای صفاتی چون رشد و ضریب تبدیل غذایی درجوجه های گوشتی این امکان را فراهم آورده تا پرنده ها در دوره پرورشی کوتاهتر با وزن بیشتر به کشتارگاه فرستاده شوند وبه این ترتیب مدت دوره پرورش که در آن پرنده ها 2کیلوگرم وزن می گیرند از60 روز به 40 روز کاهش پیدا کرده است.

باکوتاه ترشدن دوره پرورش ، 20 درصد رشد جوجه ها در هفته اول صورت می پذیرد که مهمترین زمان دوره پرورش می باشد ومدیریت صحیح در این دوره از اهمیت خاصی برخوردارگردیده که برای اجرای آن باید به فاکتورهای ذیل توجه نمود .

 

تهیه جوجه ها

پرورش دهنده باید زمان ورود جوجه ها را به سالن معین کرده وهفته ها قبل از آن هماهنگی لازم را با کارخانه جوجه کشی انجام دهد .

- بعضی از نژادها از توان بالقوه بالاتری نسبت به نژادهای دیگر برخوردارند ، بنابراین تهیه جوجه ها باید از نژادهای با خصوصیات برتر صورت گیرد .

- جوجه های با کیفیت برتر هنگامی حاصل می شوند که گله مادر به طور دقیق مدیریت شده باشد و توجه کافی به عملیات جوجه کشی صورت گرفته شده باشد.

- جوجه ها باید از گله مادر سالم تهیه شوند ، سلامت گله مادر مهمترین عامل برای تولید جوجه های گوشتی سالم و عاری از عوامل بیماریزا می باشد .

- عدم تامین نیازهای کامل غذایی گله مادر از نظر پروتئین ، اسیدآمینه، لیپید ، کربوهیدرات ، ویتامین ها و مواد معدنی و بالانس نبودن جیره غذایی سبب تولید جوجه های ضعیف می گردند .

- برخی از بیماریها و آلودگیها از طریق جوجه کشی انتشار می یابند ، بنابراین باید قبل از تهیه جوجه ها از رعایت کامل اصول بهداشتی ، ضدعفونی صحیح و قرنطینه در مراحل مختلف جوجه کشی اطمینان حاصل نمود .

- جوجه هایی که از گله مادر جوان یا مسن تهیه شده باشند نمی توانند عملکرد مناسبی جهت تولید داشته باشند .

- جوجه های تهیه شده باید عاری از عوامل بیماریزا باشند، زیرا هر گونه عفونت باکتریایی در جوجه های یکروزه برروی سلامت و عملکرد آنها در پایان دوره تاثیر منفی می گذارد و حتی باعث تلفات نیز خواهد شد، بنابراین پیش بینی ظهور کامل پتانسیل ژنتیکی در زمینه رشد و کارآیی فقط در شرایطی امکانپذیر است که گله عاری ازهر گونه عفونت باکتریایی باشد .

- بهتر است جوجه ها یک سن و از یک گله مادر تهیه گردند و در هنگام ورود به سالن پرورش باید تمیز و خشک باشند . کرک پرهای نرم تمام بدن پرنده را پوشانده و چشمها باید روشن و براق بوده ، بدن آنها بدشکل و زخم نباشد مخصوصا ناف باید کاملا بسته ، تمیز و خشک باشد و هیچگونه بقایای کیسه زرده و یا غشاهای جنینی در اطراف آن خشک نشده باشد . بدن جوجه ها هنگامیکه در دست لمس می شود توپر باشد ،ولی نباید این حالت ناشی از ادم باشد و همچنین استخوانها نباید در هنگام لمس جوجه بسیار برجسته باشند ودارای وزن و پراکندگی وزنی مناسبی باشند ( وزن 42 گرم می تواند معیاری از میانگین وزن جوجه یکروزه که در راهنمای پرورش نژادهای گوشتی اشاره شده است ، مورد استفاده قرار گیرد) .

 

نحوه انتقال جوجه ها

:: بعد از انتخاب جوجه های سالم، نحوه انتقال آنها به سالن پرورش از اهمیت ویژه ایی برخوردار است . لذا جوجه ها باید بوسیله ماشین مخصوص حمل جوجه یکروزه وبا رعایت شرایط مناسب بهداشتی ( شستشو و ضدعفونی کلیه سطوح اتاق دوجداره حمل جوجه ها ) و محیطی (دما ، رطوبت ، تهویه ) در کمترین زمان ممکن به واحد پرورشی منتقل شوند .

:: وسیله حمل و نقل جوجه ها باید دارای تجهیزات کافی برای تامین دمای مناسب 20 تا25 درجه سانتیگراد و رطوبت 70تا75 درصد و حداقل گردش هوا 8/0 متر بر ثانیه در اتاق حمل جوجه باشد . نداشتن تهویه و رطوبت مناسب در کامیونهای حمل جوجه ، نا مناسب بودن محل قراردادن جعبه حاوی جوجه ها ( تعداد بیش از 100 قطعه جوجه در کارتن ، عدم مهار مناسب و چیدن بیش از 4 کارتن جوجه روی هم)، کافی نبودن تعداد کامیونها که سبب می شود انتقال جوجه ها با تاخیرصورت گیرد و... مجموعه عواملی هستند که به دلیل نحوه انتقال نا مناسب جوجه ها ، اثر نامطلوبی بر کیفیت جوجه های یکروزه می گذارند .

توجه داشته باشید در زمان بارگیری و یا تخلیه جوجه ها از کارتن ها ، باید موتور کامیون خاموش باشد زیرا تجمع گازهای خروجی اگزوز سبب بروز عوارض تنفسی و حتی خفگی جوجه ها می گردد.

 

آمادگی برای ورود گله

:: محیط مرغداری ، سالنها و تمامی تجهیزات آنها باید قبل از ورود جوجه ها تمیز و ضد عفونی شده باشند .

:: در خلال دوران پاکسازی و بعد از آن باید محدوده پرورش طیور و سالنها بسته نگه داشته شوند تا از ورود افراد متفرقه و حیوانات به سالنها جلوگیری شود .

:: قبل از تحویل جوجه ها باید از کارکرد صحیح دستگاههای گرمازا اطمینان حاصل نمود وهمچنین کنترل نهایی از نظر امکان دسترسی به آب ودان وتوزیع مناسب آنها در داخل سالن صورت گیرد .

:: لازم است زمان تحویل جوجه ها از قبل تعیین شده باشد تا شرایط لازم ( دما، رطوبت، تهویه و نورمناسب و همچنین آب ودان کافی) برای ورود آنها به سالن پرورش مهیا شده باشد وهمچنین هماهنگی لازم صورت گیرد تا پرسنل مرغداری در زمان تحویل جوجه ها آمادگی لازم را داشته باشند.

:: بهتر است جوجه ها صبح زود به مجتمع پرورش طیور منتقل شوند زیرا این امر باعث می شود تا جوجه ها در تمام مدت روز دان خوردن و آب نوشیدن را یاد گرفته و تحت نظارت دقیق باشند .

:: کلیه سیستم های روشنایی ، منابع گرمایی، تهویه (هواده و هواکشها) ، دماسنج، ترموستات، دانخوریها و آبخوریها قبل از ورود جوجه ها بازدید، تنظیم و کاملا آماده کار شده باشند .

 /

قراردهی جوجه ها

:: پس از تحویل جوجه ها باید بلافاصله در محدوده جوجه ریزی تخلیه شوند ، باقی ماندن به مدت طولانی در جعبه ها موجب کم شدن بیشتر آب بدن پرنده ها می گردد که این مورد در نهایت افزایش تلفات اولیه و کاهش پتانسیل رشد را به دنبال خواهد داشت بنا براین جوجه ها باید در اسرع وقت از جعبه ها در اطراف آبخوریها تخلیه شوند .

:: در زمان تحویل گله باید همه پرسنل مرغداری قرنطینه و بهداشت را رعایت کرده لباسهای متحدالشکل و چکمه تمیز و عاری از آلودگی بپوشند بعد از تخلیه جوجه ها جعبه های حمل جوجه باید سریعا از سالن مرغداری خارج گردیده و معدوم شوند .

” تنظیم نامناسب دانخوری ها باعث افزایش ضایعات دان می شود ، در این حالت ضریب تبدیل غذایی بالا رفته و در صورت مصرف دان حاوی اجرام بیماریزا توسط جوجه های گوشتی احتمال خطرآلودگی باکتریایی بیشتر خواهد شد . “

:: سیستم تهویه به هنگام ورود جوجه ها باید خاموش باشد .

:: پس از تخلیه جوجه ها باید رفتار آنها به دقت تحت نظارت و کنترل قرار گیرد ( معمولا 6 ساعت بعد از ورود، جوجه ها آرام می گیرند).

:: همه اطلاعات گله باید به طور کامل ثبت شوند ( نژاد جوجه ها ، تاریخ هچ جوجه ها، وزن جوجه ها در هنگام ورود به سالن پرورش، تاریخ تحویل جوجه ها ، مشخصات کارخانه جوجه کشی و ...).

:: لازم است جوجه های وازده ، فلج ، زخمی و دارای شکل غیر طبیعی سریعا از گله حذف شوند، زیرا نگهداری آنها فقط باعث افزایش هزینه خواهد شد و میزان تولیدشان نیز ناچیز خواهد بود واین برنامه باید در طول دوره پرورش به طور مرتب انجام شود.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,700 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file6_1307907_6101.zip750.7k





طرح توجیهی تولیدقطعات بتنی (کارگاه بلوک سازی) (word)سال 95

 طرح توجیهی تولیدقطعات بتنی (کارگاه بلوک سازی) (word)سال 95   لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15   بسم الله الرحمن الرحیم عنوان طرح: طرح توجیهی تولیدقطعات بتنی (کارگاه بلوک سازی) فهرست مقدمه انطباق با مشخصات و استانداردها ویژگیهاوروشهای آزمایش بلوکها شناسنامه طرح سرمایه گذاری و منابع تامین آن زمین محل اجرای طرح محوطه سازی مورد نیاز ساختمانهای مورد نیاز ماشین آلات و تجهیزات م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,700 تومان

طرح توجیه فنی مالی و اقتصادی بازیافت مواد پلاستیکی (word)سال 95

 طرح توجیه فنی مالی و اقتصادی بازیافت مواد پلاستیکی (word)سال 95   لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16   فهرست خلاصه طرح 1 مقدمه 2 جدول سرمایه گذاری و منابع تامین آن 3 م- جدول پیش بینی صورت سود و زیان 10 محاسبه هزینه ثابت و متغیر طرح 12 جدول پیش بینی ترازنامه .13 جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد : 14 نتيجه گيري ، بررسي و پيشنهاد : 15   ( همین محصولو خودم واسه بخشداری 150 هزارتومان فروخ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,200 تومان

طرح توجیهی و کارآفرینی شركت پخش قاسم ايران (word)

طرح توجیهی و کارآفرینی  شركت پخش قاسم ايران (word) لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 20   درباره قاسم ايران   شرکت قاسم ايران يکي از بزرگترين و قديمي ترين شرکتهاي پخش در ايران مي باشد که مايحتاج محصولات مصرفي بيش از 80000 خرده فروش را در زمينه مواد غذائي (شيريني و شکلات٬آشاميدني٬ شير خشک)٬ آرايشي٬ بهداشتي و داروئي در سرتاسر ايران را تامين مي نمايد .   شرکت قاسم ايران محصولات ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,700 تومان

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید نئوپان از شاخ و برگ درخت خرما .سال 96 . word

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید نئوپان از شاخ و برگ درخت خرما .سال 96 .  word توضیحات بیشتر و دانلود فایل * پایین مطلب *, فرمت فايل : Word   قابل ويرايش و آماده پرينت . تعداد صفحه :14 قابل اطمینان ازجامع و کامل بودن پروژه قسمتی از محتوای متن ...   مقدمه : شناسنامه طرح ساخت کارگاه تولید نئوپان : جدول سرمایه گذاری و منابع تامین آن: هزینه های ثابت طرح زمین محل اجرای طرح محوطه سازی و برآورد هزینه های آن جدول ساختمانهای مورد نیاز ماشی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,200 تومان

طرح توجیهی تولید سبد سال 96 (بسته بندی میوه) و word

طرح توجیهی تولید سبد سال 96 (بسته بندی میوه) و word توضیحات بیشتر و دانلود فایل * پایین مطلب *, فرمت فايل : Word   قابل ويرايش و آماده پرينت . تعداد صفحه :13 قابل اطمینان ازجامع و کامل بودن پروژه قسمتی از محتوای متن ...   فهرست     مقدمه....................................................................................   سرمايه گذاري ثابت ........................................................ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,200 تومان

کارآفرینی و طرح توجیهی پرورش بز و بزغاله سال 96 (word )

کارآفرینی و طرح توجیهی پرورش بز و بزغاله سال 96 (word ) توضیحات بیشتر و دانلود فایل * پایین مطلب *, فرمت فايل : Word   قابل ويرايش و آماده پرينت . تعداد صفحه :12 قابل اطمینان ازجامع و کامل بودن پروژه قسمتی از محتوای متن ...   فهرست ﻣﻘــــﺪﻣﻪ .........................................................................................2 جایگاه وتجهزیات لازم برای پرورش گوسفند............................................. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,200 تومان

طرح کسب و کار دستگاه ضد سرما زدگی باغات

طرح کسب و کار دستگاه ضد سرما زدگی باغات توضیحات بیشتر و دانلود فایل *پایین مطلب *, فرمت فايل : Word   قابل ويرايش و آماده پرينت . تعداد صفحه :20 قابل اطمینان ازجامع و کامل بودن پروژه کارآفرینی       فهرست مقدمه............................................................................................1 توصیف طرح................................................................................ 2 تحلیل بازار عرضه م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,200 تومان

دانلودطرح توجیهی تولید سبد میوه سال 95.word

 دانلودطرح توجیهی  تولید سبد میوه سال 95.word مقدمه سرمايه گذاري ثابت جمع كل سرمايه گذاري ثابت سرمايه گذاري ثابت جمـع هزينه هاي جاري طرح سرمايه در گردش سرمايه در گردش جمع كل سرمايه گذاري طرح پيش بيني مالي طرح محاسبه دوره برگشت سرمايه ( همین محصولو خودم واسه بخشداری 150 هزارتومان فروختم در واقع قیمتش بیش ازقیمتیه که اینجا واسه فروش گ ذ اشتم )   طرح توجیهی تولید سبد میوه شامل 13 صفحه با جداول و محاسبات با فرمت wor ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,200 تومان

دانلودطرح توجیهی احداث گلخانه سال word95

دانلودطرح توجیهی  احداث گلخانه سال word95 مقدمه. موضوع طرح. تشريح طرح پيشنهادي شناسنامه طرح محاسبه اجزا و ميزان سرمايه ثابت هزینه های جاری طرح سرمایه در گردش  مواد اولیه مصرفی مواد اولیه مورد نیاز  هزینه های پرسنلی. جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد نتيجه گيري ، بررسي وپيشنهاد   ( همین محصولو خودم واسه بخشداری 150 هزارتومان فروختم در واقع قیمتش بیش ازقیمتیه که اینجا واسه فروش گ ذ اشتم )   طرح تو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,700 تومان